Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

eagleeyetarot

Andlig och medialutveckling

Medial vägledning

Då lägger jag en tarot stjärna. Samt att jag får meddelande från någon släkting eller vän från andevärlden till den jag lägger stjärnan för.

Dessa sittningar håller jag i lokalen där jag håller till eller så kan jag komma hem till er om ni så önskar. Då tillkommer det 18 kr/mil i reseersättning om jag måste åka utanför Borås.

Stenorakel

Då får den som kommer dra ett par orakelstenar som jag tolkar. Dessa orakelstenar sträcker sig ca 1 år framåt. Jag använder mig samtidigt av intuitions kort jag själv har gjort för att fördjupa tolkningen.

Att ställa eller spå i orakelstenar är en uråldrig spådoms konst som fanns långt före tarot korten. Även före runorna inmarsch som spådomsverktyg. Men när det blev vanligare att spå och arbeta med runor då glömdes orakelstenarna mer och mer bort. När Tarot korten gjorde sin inmarsch så glömdes orakelstenarna nästan helt bort. Orakelstenar berättar bara vad man behöver jobba med under det kommande året. För att komplettera mina orakelstenar så använder jag mig av intuitions kort. Där jag söker svar på era frågor.

Vad jag har fått höra så är vi ett hundratal runt om i världen som har bevarat denna spådoms konst. Jag är troligtvis ensam i Norden med att arbeta med orakelstenar.

Priset för en sittning är 450 kr och jag håller på mellan 45 min till en timme.

Jag tar emot för vägledning i mån av tid. 

Jag kommer gärna till eran hemstad och har sittningar. Kontakta mig för vidare information. Om hur vi ordnar med ev lokal och datum.

Jag har 18 års gräns för att få komma på sittning hos mig.

På mässa gäller 16 år om en eller båda föräldrarna ger sitt godkännande.

Vägledning via telefon 

Den går till så här. Ni får ringa mig på 0721741220 och boka en tid. Telefonsittningar tar jag emot på onsdagar och torsdagar. Efter att ni har bokat en tid.

priset för en telefon sittning kostar 450 kr. den tar max 45 min. När ni bokar tid så får ni veta hur ni betalar. Efter att ni har betalat in beloppet så får ni ringa den bokade tiden. Vägledning via telefon kommer tillsvidare att spelas in ENDAST FÖR EGET BRUK OCH SÄKERHET!